Havank in de Koninklijke Bibliotheek

Koninklijke Bibliotheek: "De geschiedenis van vandaag wordt vooral online geschreven. Daarom archiveert de KB sinds 2007 de belangrijkste websites van Nederland. Zo voorkomen we dat de onderzoekers van de toekomst te maken krijgen met een digitaal gat in ons geheugen."

Stichting Mateor ijvert ervoor Havank bekend te laten blijven en zijn boeken, informatie over zijn leven en anderszins te bewaren en beschikbaar te houden. Uiteraard voor iedereen die nu leeft en misschien nog is opgegroeid met Havank. Maar ook voor de generaties na ons. Misschien zelfs, al is dat niet te hopen, generaties die de Stichting opheffen en ook de informatiebronnen richting virtuele kliko verbannen....

Mooi is het daarom dat de Nederlandse Koninklijke Bibliotheek onze website vanuit Nederlands historisch oogpunt zo belangrijk vindt, dat besloten is deze in het nationaal archief op te nemen.

Sinds 15 september 2015 om 14:49 uur wordt onze website havank.nl met enige regelmaat gekopieerd naar een veilige digitale plek van de Koninklijke Bibliotheek. Voor de eeuwigheid bewaard voor de toekomstige mensheid!

Meer informatie hierover is te vinden opĀ deze pagina op de website van de KB.